logo fascia

NL FR

Verslag

Beste collega’s,

Met heimwee kijk ik terug op een fantastische fascia ski/masterclass in Alta Badia. Na een pauze van 2 jaar begon het voor verschillende leden te kriebelen om nog eens samen met collega’s erop uit te trekken. 17 enthousiastelingen (spijtig dat een iemand op de laatste moment verstek heeft moeten geven) hebben het beste van zichzelf gegeven.

Deze 4-daagse heeft mij een diep gelukkig en voldaan gevoel gegeven. Alle ingrediënten waar wij vinden dat de Fascia Federatie voor staat, heb ik teruggevonden tijdens ons verblijf. Wat mij geraakt heeft is de verbondenheid tussen ons allen wat terug te vinden was tijdens de momenten dat we samen plezier maakten, lachten, zongen, naar elkaar luisterde, meeleefde, elkaar een helpende hand gaven en met veel warmte zorgde voor elkaar.

Ook onze masterclass was een enorm succes. Met dank aan Rita die ons een zeer interessante praktijk gegeven heeft vanuit haar jarenlange ervaring en expertise. Met goed onderbouwde praktische oefeningen en tools vanuit een energetische benadering gekoppeld aan onze fasciapraktijk, wist zij ons op een aangename en onderhoudende manier te boeien. Hartelijk dank hiervoor Rita!

Ook wil ik jullie allen bedanken voor jullie enthousiaste aanwezigheid. Het werkt inspirerend om al te denken aan een volgende aflevering van onze fascia-ski/masterclass.
Ik krijg van velen onder ons het signaal om volgend jaar te kiezen voor dezelfde formule omwille van
het fantastische hotel, lekker eten, vriendelijke bediening, wellness, mooi en groot skigebied, ook wandelaars komen hier aan hun trekken, degelijke reisorganisator de Zigeuner en onze behulpzame contactpersoon ter plaatse.Theo…
Er zullen voor volgend jaar 12 kamers in het hotel ter beschikking zijn voor de Zigeuner dwz 24 personen.
Omdat dit hotel zeer gegeerd is, zouden we in de loop van april al moeten reserveren! Ik hou jullie op de hoogte.

Alla prossima volta!
Saluti da Giovanni